2020/SS Trend

Son güncelleme: 2022-06-29 11:13:55
2020/SS Trend

2020/SS Trendleri içerisinde en dikkat çeken nokta; Sonbahar/Kış sezonunda başlayan zincir akımı... Bunu her sezonun vazgeçilmezi halkalar ve inciler takip ediyor. Gene büyük ve iddialı parçalar göze çarpıyor.

Detaylara göz atmak ister misiniz?

Zincir Efekti

İster uzun, ister kısa, ister kolye veya kemer olarak kullanın. Brandon Maxwell'den Tory Burch'e Celine'den Versace'ye tüm koleksiyonlara zincir detaylar eşlik ediyor. Chanel ve Burberry de bol bol zincir kemer kullanan markalar arasında. Sonbahar sezonunda oldukça ilgi gören Chain Me Koleksiyonumuz altın ve beyaz altın seçenekleri ile yeni koleksiyonda da varlığını sürdürecek.



Halka Küpe

Halka küpeler iddialarını bu sezon da sürdürüyor. El yapımı işçilikler ile sanatsal dokunuşlu halkalar veya çoklu halkalar, seçim sizin! 



İnci Dokunuşu

Chanel vazgeçmedikçe modası geçmeyecek! İnci gene her yerde... Miu Miu, Tory Burch, Alexander Mcqueen... 

Denizden Gelen

Yaz geldiğini bu akımdan anlayabiliriz bence :) Etkisini birkaç sezondur sürdüren denizkabukları bu sezon devam ediyor. Tek bir şartla ; daha da büyük boyutlarda! 

Çiçekler

Modası geçti geçecek derken çiçekler hala bizlerle. Dior yeni sezonda gerçekçi çiçekler kullanırken Marc Jacobs ve Louis Vuitton kumaş çiçekleri broş olarak kullanmış.

 

Fiyonk

İpek fularlar, saten kurdeleler bize Ribbon küpemizin neden bu kadar çok tercih edildiğini gösterir gibi.

Hayvan Figürleri

Poison by Kıramer koleksiyonlarında bol bol gördüğünüz hayvan figürleri bu sezon Dolce Gabbana ve Oscar De La Renta'da etkili kullanımına devam ediyor.

Zincir Choker

Bu sezonun 'Must Have' parçası chokerlar Chloe, Bottega Venetta kolesiyonlarında başrolde.

Boho Rüzgarı

Hiç tarzımızı olmasa da sanırım bu sezon doğaltaşlarla bu akıma dahil olacağız :)

Tek Küpe

Tek bir küpe ile istenen hava yaratılabildikten sonra kimin bir çift küpeye ihtiyacı olur ? I've mesage koleksiyonumuz ile bu akımda biz de varız!

Top-Top

Her boy ve her çeşit top ile geçen onca koleksiyon sonrası dünya modasında top detayları görmek ilginç. Belirtmemize gerek var mı bilmiyorum ama ikonik toplarımız yeni sezonda da olacak.

Yepyeni bir sezonda kısa bir süre sonra görüşmek üzere...

Sevgiler

Esin