2020FW-Takı Trendleri

Son güncelleme: 2022-06-21 09:34:19

Sonbahar-Kış Sezonuna hazır mısınız ?

2020FW-Takı Trendleri

Merhaba,

Yeni sezonda dünya modasında neler olduğuna bir göz atalım ister misiniz ?

Sonbahar/Kış Sezonu'nun öne çıkan akımı; Zincir 

İster koyu renklerle daha endüstriyel bir çağrışım yapsın ister tüm ışıltısı ve ihtişamıyla lüks algısı yaratsın. Dilerseniz tekli dilerseniz çoklu kullanın ama muhakkak bu sezonda zincir kolyelere yer verin.

Küpeler: Uzun, daha da uzun!

Bu sezon küpeleriniz omuzlarınıza değmiyorsa modayı takip ediyorum demeyin :) 

Sonsuza Kadar İnci !

Celine, Dior, Chanel her sezon olduğu gibi bu sezon da koleksiyonlarında inci kullanarak Neo-Parisian etkileri sürdürüyor.

Özgürlüklerinden Vazgeçmeyenlere!

Gucci, Alexander McQueen ve Lanvin ise asi chokerlarla Punk akımı başlatıyor. Sezonda bol bol göreceğimiz siyah deri pantalonlar ve geniş vatkalı ceketlerle bu akımın öncülerinden olabilirsiniz.

Go Logo!

Logomania etkisi artarak devam ediyor. Z kuşağı logolardan uzaklaşırken ve bazı markalar buna yönelik aksiyonlar alırken (Bknz; Doritos) dünya modası logolarından vazgeçmiyorlar.

Sıradanlıktan kurtulmak İsteyenlere!

Tek taraflı küpeler ve Missmatched küpeler de Kış sezonunda vazgeçilmeyen trendlerden

Upss! Hoops :)

Her sezon varolan ancak her seferinde aynı form içinde tarz değiştiren halka küpeler bu sezon da bizimle olacak. Biz de yeni koleksiyonumuzda her zaman olduğu gibi halka küpelere yer vereceğiz.

 

Bangles

Kelepçeler bu sefer de gömlek manşetlerinin üzerinde! Büyük yüzüklerle kombinlemeyi unutmayın!

Our Inspiration!

1968 yılında Vogue Dergisi'nin yayın yönetmeni Diana Vreeland, ekibine 'Yılanı unutmayın, her parmakta yılan göreceğim, her bilekte her yerde... Yılan mücevherde çağın motifi, ne kadar kullansak yetmez' demişti. Biz de Poison by Kıramer olarak logomuzu da oluşturan, Roma mitolojisinde yeniden doğuş, şifa, koruma, güç ve sonsuzluk sembolü olan yılanı koleksiyonumuzun baş köşesine oturtacağız. 

En kısa zamanda yeni sezonumuzla görüşmek üzere...

Sevgiler,

Esin