2021SS-Jewelry Trends

Son güncelleme: 2022-06-21 09:33:43
2021SS-Jewelry Trends

2021/SS Trend

 

İçinde bulunduğumuz şartlara rağmen moda endüstrisi ayakta kalmaya ve üretmeye devam ediyor. Yenilikçi yaklaşımlarla tüketiciyle buluşmaya devam eden, sürdürebilirlik ve dayanışmanın öneminin altını çizen markalar, markalarına değer katmaya devam ediyor.

Tüm bu değişimler içerisinde sorumluluklarını yerine getirip diğer yandan da hayatın güzel, renkli ve zevkli tarafından kopmak istemeyen siz değerli ve güçlü Poison Kadınları için bu renkli dünyaya bir göz atalım istedik.

Dünya modasında gezintiye çıkarken kendi koleksiyonumuzda da neler olacağını sizlerle paylaşacağız.

Be safe,

Be cool,

Be Poison

 

Esin

 

Saf ve Sarsılmaz Aşkın Simgesi : Starfish

Versace'nin unutulmaz show'undan akılda en çok kalan parça şüphesiz ki denizyıldızları...

6 senedir her yaz koleksiyonumuzda yer alan denizyıldızlarını bu sezon çeşitlendiriyoruz.

Işıltıları ile aklınızı başından alacak.

 

 

Chain Gang!

Zincirler yükselişlerine devam ediyor.Victoria Beckham'dan Dior'a tüm markalarda gösterişli zincirler koleksiyonda büyük yer kaplıyor.

 

 

On the Cuff

Kelepçe bilekliklerin en büyük özelliği elde üretilmesi... Üretim anlamında oldukça zahmetli! Kaliteli cuff koleksiyonuna bu nedenle olduça az rastlanıyor. Bu sene bu anlamda sınırları zorluyoruz. Kelepçelerimiz el yapımı, altın kaplama ve üzerlerinde sloganlardan denizyıldızlarına, balıklardan çiçeklere pek çok farklı, ikonik parçalarla birleşecek.

 

 

Tiny Bags

Bu aksesuarları görüp aşık olmayan var mı ? Chanel'den Celine'e tüm markalarda bu ürünler mevcut.Kısa bir an üretsek mi diye düşünmedik değil :)

 

 

Summer Essentials

Yaz gelir de takılarda balıklar, yıldızlar, çiçekler uçuşmaya başlamaz mı ?

Halhal, kolye, bileklik, broş, küpe hepsinde okyanus esintisi göreceğimize eminiz.

 

Choker

En vazgeçemediğimiz parça bu yaz gene moda!

Choker üretirken arkaya bir uzatma ekleyerek isteyenin tasma isteyenin ise daha kolye tadında kullanmalarını sağlıyoruz. Ancak bu yazın sürprizi inanılmaz bir choker üzerinde çalışıyoruz.

 

 

Ne'on Dream

Geçen yaz başlayan neon etki bu yaz da devam ediyor. Malum iç açan renklere ve kombinlerimize eşlik edecek parçalara ihtiyacımız var.